2010/07/02

YELLOW MARHSMALLOW

So busy! I haven't abandoned the blog, unfortunatelly it's just not my nr 1 priority now at the moment. Working quite a lot in my day job here in the shop and then teaching yoga some evenings a week. And of course enjoying the warm summer days whenever I can! U should go out too, don't waste your time here! It's the Nature calling!

Headpiece by me.
5 comments:

 1. Voih, saako näitä mekkoja vielä? Ihana <3

  ReplyDelete
 2. Voih, pelkäänpä että ei! Niitä ei liikkeeseen hirveän montaa kappaletta tullut ja nythän olemme jo siirtyneet uuteen syksy/talvi-mallistoon. Tule katsomaan uudet tuulet! :)

  ReplyDelete
 3. Täytyy tulla, kun Helsinkiin taas pääsen!
  Ostin siskolleni viimeksi tuon mekon sinisenä ja se on aivan ihastuttava. Haluaisin niin paljon tuollaisen vaahtokarkkikeltaisen itselleni, mutta jäänee nyt sitten saamatta.
  En malttanut olla lainaamatta siskon sinistä mekkosta valokuviin, joita otin eilen. laitan sulle linkin, jos kiinnostaa :)

  ReplyDelete
 4. Joo laita ihmeessa! Olen nyt Nykissa ja odotan innolla torstain muotiviikkojen naytosta, jossa meilla on ensimmaisena suomalaisena ja pohjoismaisena yrityksena naytos! Kuvia tulossa myohemmin!

  ReplyDelete
 5. Ooh, en malta odottaa näytöskuvia! Löysin muuten sun blogin sattumalta googlen kautta, en muista tarkkaan hakusanoja, mutta ainakin jooga/astanga ja IvanaHelsinki sisältyi hakuun. Ihana blogi, välittömästi meni listalle.
  Ivana on ollut suosikkimerkkini kohta nelisen vuotta ja uutena en oikein muuta ostakaan kuin IvanaHelsinkiä ja ruotsalaisen Orkan Lian kierrätysmateriaaleista tehtyjä kynähameita. Ja jooga on kyllä oikeaasti pelastanut mun elämäni, yhtään liioittelematta.

  Olen aika uusi ja kokematon blogaaja, mutta innostuinpa viikonloppuna aloittamaan uuden kuvaprojektin. Mun blogeissa tulee varmasti vilisemään IvanaHelsinkiä tulevaisuudessakin, mutta tässä fiilistelyä aurinkoisesta syys- Oulusta:
  http://roskilda.blogspot.com/2010/09/today-i-walked-to-small-beach-only-3.html

  Nauti New Yorkista ja toivotan kaikinpuolin onnistunutta ja loistavaa näytöstä!!

  ReplyDelete